2019. június 29., szombat

A Paradicsom projekt



A Paradicsom projekt
Valami nagy, rendkívüli munka kezdődik, olyasvalami, ami soha nem volt, és ami gyökeresen megváltoztatja az ember életét a Földön – efelől semmi kétsége nem volt Bruno Macaloninak. A fiatal, ambiciózus köztársasági elnök éppen belefáradt a rengeteg harcba, az ezernyi megfeneklett ügy miatti magyarázkodásokba, amelyek jellemezték az olya hatalmas várokozással induló elnökségének első évét, és akkor jött a nagy ötlet…
Nem, ez nem egyszerűen ötlet, sokkal inkább gondolat volt, amely valamiféle méltósággal kezdett formálódni, mint ahogy a kolbász töltődik a húsdaráló szájához tapasztott bélbe. Három napig nem tudott aludni ettől a víziótól, de senkivel nem merte megosztani. A harmadik napon a legnagyobb titokban leutazott apjához.
Viszonyuk bonyolult volt, mindketten sok mindent utaltak a másikban, mégis tudtak nyíltan és komolyan, dühkitörések nélkül beszélgetni, vitatkozni.
– Mindig is ilyen hülye voltál, fiam, de ügyesen kihasználod. Hát csináld… Engem már úgy sem fog érinteni. – mondta apja, és felhajtotta kedvenc koktélját kecsketejből és szőlőpálinkából.
  


Sose búcsúzz


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése